|
|
![]() |
#1 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Hi Romania,
Anyone here speaks English? I would need some help in translation and correspondence with Romanian guy. Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avalon Senior Member
|
![]()
eu propun sa realizam o prima intalnire intre cei activi de aici; eventual sa mai asteptam sa ne mai strangem cativa, sa facem macar de un grup de vreo 8-10 persoane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Bine v-am gasit!
Chiar m-am mirat ca am gasit romani pe aici ... ce e drept e a doua zi cand intru pe forum , dar urmaresc munca celor de la Project Camelot de prin toamna anului 2007 . Sper sa ne strangem cat mai multi! ![]() Last edited by MoV; 09-26-2008 at 09:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Avalon Senior Member
|
![]() ![]() ![]() pt o mai buna identificare a Ground Crew Romania hai sa facem un mic recensamant, sa vedem cam unde ne pozitionam pe harta: incep eu: TRANSILVANIA - ARAD xxxxxxxx let's make a short census and also a geographically positioning on he map; I will start: A am from Transylvania-Arad |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Pitesti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Avalon Senior Member
|
![]()
CLUJ NAPOCA
![]() Last edited by MoV; 09-30-2008 at 08:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Avalon Senior Member
|
![]()
here is Arad again
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Avalon Senior Member
|
![]()
i am from Constanta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Salutare ce ziceti de noul Zeitgeist Addendum
Destul de clara situatia zic eu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Avalon Senior Member
|
![]() ![]() ![]() da, z addendum continua in linia inceputa de zeitgeist; e bine ca la final propune si solutii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Avalon Senior Member
|
![]()
eu zic ca se limiteaza pune accentul doar pe epratea financiara lucrurile sunt ceva mai complicate sunt implicati oameni din mai multe domenii nu doar cel financiar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Da pune accet pe parte fiscala ,dar mi se pare la moda . In plus explica o chestie cu Hitman ii financiari care ma duce cu gandu la ce se intampla in romania vezi contractu cu bechtel(nush daca se scrie asa),si coruptia care e dusa la extrem la noi.
Nu ma duce mintea mea de consumator la ce repercursiuni vom lua parte dar eu consider ca trebuie sa facem provizii de mancare neperisabila,ca la stomac o sa ne doara cel mai tare-oricum 2008 nu se va termina bine,pt noi clasa de jos. Teoriile SF cu tehnologia in folosul umanitatii mi se par o utopie totala. oricat de nimeni as fii nu pot sa cred ca ar ajuta la ceva ca orice manufacturier sa fie inlocuit de o masinarie virusabila. in concluzie ratele la banci tot o sa le platim cel putin pana in 2012 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Avalon Senior Member
|
![]()
cel mai bine ar fi sa invatam sa cultivam singuri mancarea sa fim independenti de ,,lumea moderna''
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Avalon Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Salutare tuturor!
Suntem cativa din Bucuresti (nu neaparat bucuresteni) care ne gandim serios sa construim o comunitate departe de centrele urbane... undeva aproape de munti...o zona care sa prezinte si potential agricol(sol+clima). Inca suntem in faza de vizionare locatii. In masura in care sunteti pregatiti sa parasiti actualul loc si mod de viata dati-ne de stire. Chris |
![]() |
![]() |
#17 |
Avalon Senior Member
|
![]()
chris, bine ai venit in romania ground crew. Ma bucur sa aud ca aveti asa initiativa. Eu deja am un loc pe care l-am si cumparat aici in judetul arad, undeva intre munti, chiar cu un izvor de apa potabila pe el, cu livada si cu posibilitate de gradina. Prin urmare, solutii, in ca ca se adanceste criza, exista.
jorj |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Emisfera Nordica poate la 3 Km adancime ,e mai sigur---deci cautati o pestera sau o mina parasita
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Buna, Chris
Consider ca planul de pregatire a unui astfel de loc e imperios necesar, asta e si ideea de baza a ground crew; personal, insa, eu il vad ca un plan de rezerva, pt a nu fi luati pe nepregatite; insa, repet, eu il vad doar ca un plan de rezerva, nu as fi dispus sa parasesc acum actuala locatie (si ma indoiesc ca vreunul dintre noi ar face asta) decat in eventualitatea si in momentul inceperii "show"-ului; eu, personal, as vedea toata treaba in felul urmator: sa ne intalnim , sa ne cunoastem, sa fie puse pe tapet eventualele locatii, avantaje/dezavantaje, de ales varianta optima, contribuit fiecare la realizarea proiectului in mod echitabil, si intr-adevar, realizarea intr-un astfel de loc a unei astfel de mici ferme cu toate cele necesare, si cat mai departe de ochii "lumii" ; ar fi un lucru minunat; "when the time comes", aproape sigur ne vom felicita pt faptul ca am fost cu un pas inaintea "turmei". |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Quote:
O intalnire a celor care impartasesc aceeasi viziune ar fi de bun augur. |
|
![]() |
![]() |
#21 |
Avalon Senior Member
|
![]()
se pare ca forumul va fi cu bani din pacate
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Avalon Senior Member
|
![]()
full story Project Avalon, is their dream crashing around them!http://gazbom.blogspot.com/2008/11/p...-dream-is.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Avalon Senior Member
|
![]()
hmmm... intriguing; pana una alta, pana ne-om lamuri ce o fi si cine e de vina, hai mai bine sa participam la un experiment interesant : orgasmul cosmic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Satu Mare
![]() |
![]() |
![]() |