Go Back   Old Project Avalon Forum (ARCHIVE) > Project Avalon Forum > What’s Going Down > News And Updates

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2008, 08:02 AM   #1
theochennell
Avalon Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Southern England UK
Posts: 58
Default Camelot down?

JUST TRIED TO ACCESS CAMELOT - 8.56 A.M. GMT Friday 3/10/08 SITE IS NOT FUNCTIONING BUT JUST LISTING NAMES!

COULD SOMEONE ELSE TRY AND THEN POST HERE?
theochennell is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 08:19 AM   #2
warngen
Avalon Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Mississippi
Posts: 92
Default Re: Camelot down?

everything works except for the home page...
heres a working link to get around to the rest of the page..
except for the whats new home page...
http://projectcamelot.org/interviews.html
warngen is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 08:20 AM   #3
blueskywalking
Avalon Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: near Byron Bay, Australia
Posts: 6
Default Re: Camelot down?

There was a thread a few hours ago on this guys. Mods are aware and it's being looked into.
blueskywalking is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 08:30 AM   #4
theochennell
Avalon Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Southern England UK
Posts: 58
Default Re: Camelot down?

Thanks for the help. I may have panicked prematurely there but I'm feeling very jittery 3 days into October already - if you know what I mean! I have the strongest feeling that sites like Camelot and Avalon would be among the first to go during any kind of internet sabotage. Thanks guys.
theochennell is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 08:36 AM   #5
Ampgod
Avalon Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 310
Default Re: Camelot down?

Quote:
Originally Posted by theochennell View Post
Thanks for the help. I may have panicked prematurely there but I'm feeling very jittery 3 days into October already - if you know what I mean! I have the strongest feeling that sites like Camelot and Avalon would be among the first to go during any kind of internet sabotage. Thanks guys.
These are crucial times. It's understandable.

Peace,
Ampgod
Ampgod is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 09:46 AM   #6
Jeffrey
Avalon Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: South London/North Surrey
Posts: 40
Default Re: Camelot down?

The site is still down...
Jeffrey is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 11:26 AM   #7
sirian77
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Camelot down?

somethings very wrong with the internet, several sites here in belgium are offline!
  Reply With Quote
Old 10-03-2008, 11:52 AM   #8
Druid
Avalon Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Valenciana, Spain
Posts: 5
Default Re: Camelot down?

It's easy to start thinking the worst, in times like these - but there may be an acceptable reason. Hopefully, just a technical hitch. I've not had problems with any other sites.
Druid is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 11:53 AM   #9
Bill Ryan
Project Avalon Co Founder
 
Bill Ryan's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 353
Default Re: Camelot down?

Hi, Folks:

Apologies. That was my SNAFU. I partially uploaded an updated home page in an airport departure lounge, but it jammed - and then I had to run for a plane. So the old page was partially overwritten for several hours by something that would not load properly.

All fixed now with an important 3 October update... do read.

http://projectcamelot.org

Very best wishes - Bill
Bill Ryan is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 12:59 PM   #10
sirian77
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Camelot down?

Quote:
Originally Posted by Bill Ryan View Post
Hi, Folks:

Apologies. That was my SNAFU. I partially uploaded an updated home page in an airport departure lounge, but it jammed - and then I had to run for a plane. So the old page was partially overwritten for several hours by something that would not load properly.

All fixed now with an important 3 October update... do read.

http://projectcamelot.org

Very best wishes - Bill
Thank you Bill,

phew, seems like everything is back in order, still i noticed that the internet is acting very different and slow on some occasions.
something's up i can just feel it. no fear, just being aware.
it was in the belgian papers last week they are about the restructure the internet, one provider after another will be restructured. they say they are out of ip addresses? kinda weird answer.

peace

tommy
  Reply With Quote
Old 10-03-2008, 03:55 PM   #11
Stephen
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Camelot down?

Bill? Come on...you can tell us...you were playing Video Games and messed it up.

Was it Civilization 4?

Sorry, I must inject some humor now and again....please forgive me!
  Reply With Quote
Old 10-03-2008, 04:08 PM   #12
stefaan
Avalon Senior Member
 
stefaan's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Heaven
Posts: 186
Cool Re: Camelot down?

Quote:
Originally Posted by sirian77 View Post
...
it was in the belgian papers last week they are about the restructure the internet, one provider after another will be restructured. they say they are out of ip addresses? kinda weird answer.
...
Iedere provider moet overschakelen van IPv4 naar IPv6, omdat er een adrestekort dreigt. Eens alle providers IPv6 ready zijn, zal er ook heel wat software aangepast moeten worden. Dat zal wellicht enkele jaren duren.

Oops ! Wrote this in my native language. Start again.
Each provider has to convert from IPv4 to IPv6, because of a lack of addresses coming soon. After all providers will be IPv6 ready, a lot of software will have to be adapted too. This could take some years.

IPv4 --> xxx . xxx . xxx . xxx
IPv6 --> xxx . xxx . xxx . xxx . xxx . xxx
stefaan is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 04:09 PM   #13
theochennell
Avalon Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Southern England UK
Posts: 58
Default Re: Camelot down?

Thanks Bill, as I said before, I am feeling a little jittery this month.

I am so looking forward to posting something light and uplifting about this time next month if you know what I mean. Take special care. Theo.
theochennell is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 04:26 PM   #14
sirian77
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Camelot down?

Quote:
Originally Posted by stefaan View Post
Iedere provider moet overschakelen van IPv4 naar IPv6, omdat er een adrestekort dreigt. Eens alle providers IPv6 ready zijn, zal er ook heel wat software aangepast moeten worden. Dat zal wellicht enkele jaren duren.

Oops ! Wrote this in my native language. Start again.
Each provider has to convert from IPv4 to IPv6, because of a lack of addresses coming soon. After all providers will be IPv6 ready, a lot of software will have to be adapted too. This could take some years.

IPv4 --> xxx . xxx . xxx . xxx
IPv6 --> xxx . xxx . xxx . xxx . xxx . xxx

thx for clarifying that.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Project Avalon